Mi kell a babának?

Babakelengye, listák, ötletek, gyakorlati tanácsok és takarékos tippek a baba első három évére

Ez megy most a BeBun

Nincs megjeleníthető elem

Vidéki élet blog - játék a BeBun

2011.08.20. 07:34 - Heni a BeBuról

Címkék: blog élet nyereményjáték vidéki bebu

Közhírré tétetik! Elkezdődött a BeBun a

"Egyszer volt, hol nem volt...

- a BeBu kedvenc vidéki

élet blogja" játék.


A játék részletei:

Kedvenceimből kiindulva és ajánlásaitok alapján összeállítok egy listát vidéki élet témájú blogokból, Ti pedig kiválasztjátok azt, amelyik legjobban tetszik Nektek. Kicsit hasonlóan, mint a profi és nagymúltú Goldenblog versenyben - hiába van elefánt a logómban, azért tudom, hogy hangyaszerű a méretem, így én az enyémet nem is versenynek, inkább csak játéknak nevezem:-) Mintha csak összeülnénk a falunapon közös diótörésre, közben megbeszéljük, kinek ki a kedvence. És aki nyer, kap valami apróságot. Aki szavaz, az is.

Lássuk mit:

1. A nyertes blog magáénak tudhatja azt a komoly sikerélményt és erkölcsi elismerést, hogy egy rakás jó fej kismama, anyuka és nagymama az ő blogját találta a legszimpatikusabbnak. Emellett, mivel a vidéki élethez szervesen hozzátartozik a kulturált alkoholfogyasztás is, kap egy csúcskategóriás üveg bort is. A somlói Kreinbacher Birtok 2007-es évjáratú "Somlói öreg tőkék bora" lett ugyanis nem csak köztársasági elnökünk kedvenc fehér bora, de a Pannon Bormustrán a fehér csúcsbor minősítés mellett a legjobb őshonos fajtából készült száraz fehérbornak járó Figula Mihály emlékdíjat is elhozta. Nos, ezzel koccinthat a nyertes blog írója majd a vénasszonyok nyarának egyik utolsó csillaghullásos estéjén, a teraszon üldögélve kedves családjával. (Ó, fonott karosszék és veranda!) Somlói öreg tőkék bora

(A nyeremény értéke 3.320 Ft)

 

2. A szavazók között pedig egy bájos ajándékcsomag kerül kisorsolásra, mely egy gyönyörű rózsamintás teázó szettből (csésze, csészealátét, tálca) valamint egy jegyzetfüzetből fog állni - és kép is lesz róla hamarosan. Már írtam róla, hogy készülök valami újdonsággal - konkrétan egy vidéki anyukák számára is szerethető webshop megnyitásában settenkedem, lassan talán a finisbe érek és akkor már Ti is beléphettek a BeBu Kincsesboltba, melynek "Kicsiknek játék, nagyoknak ajándék" lesz a jelmondata. (Ha már itt tartunk, másban is settenkedem, mert nem csak kicsi vagyok, de szeretek megküzdeni az óriással: épülőben van a www.anyakarrier.hu anyáknak szóló álláshirdetéses weboldal.)

A játék menete

 

1. kör: blogajánlás

Ezen bejegyzés után kommentben vagy a henikukacbebu.hu e-mail címre küldött levélben ajánljátok nekem kedvenc vidéki élet témájú blogotokat. A téma nagyon tág, lehet vidéki receptes blog is, kertészkedős vagy inkább lakberendezésre fókuszáló, mindenesetre a vidéki téma szervesen jelen legyen. Természetesen bátran ajánljátok saját blogotokat is, ez kezdőknek jó lehetőség kis ismertség szerzésére. Az ajánlásra kb. 1 hetetek van, augusztus 28. csütörtök éjfélig adhatjátok le javaslataitokat, és egy alkalommal több blogot is lehet ajánlani.

2. kör: szavazás

Az alább ismertetett módszer szerint 1 héten keresztül fog zajlani a szavazás, így szeptember 1. éjfélig lehet majd a gombokat bűvölni. A nyertes blog azonnal ki fog derülni, míg a szavazók közötti sorsolásra - ismerem magamat - csak a hétvégén fog sor kerülni.

A szavazás menete:

A szavazás egyszerű kérdőív formájában történik: én felteszem a kérdést, hogy Neked melyik blog a legkedvesebb, Ti pedig kiválasztjátok a listából a szerencséset. A szavazáshoz e-mail címet is meg kell adni, erre azért van szükség, hogy majd a nyertest értesíteni tudjam, de egyéb célokra nem használom fel (nem fogtok tőlem kéretlen leveleket kapni. Aki szeretné a BeBu Híreket is megkapni, az iratkozzon fel itt.) A játék nincs a Facebook-hoz vagy egyéb extra feladathoz kötve, de ha Ti is anyaszemmel nézitek a világot, akkor itt tudtok csatlakozni. Mindig nagy örömet okoztok vele, ha lájkoljátok a BeBut. Ha pedig szerinted is fontos, hogy a magyar vidéki élet nagyobb publicitást kapjon, kérlek tedd közzé a verseny hírét az üzenőfaladon (ezt a linket kell megosztanod: http://bebu.hu/a-legszebb-magyar-videk-jatek-beharangozo).    

A bejegyzés trackback címe:

https://mikellababanak.blog.hu/api/trackback/id/tr773166224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása