Mi kell a babának?

Babakelengye, listák, ötletek, gyakorlati tanácsok és takarékos tippek a baba első három évére

Ez megy most a BeBun

Nincs megjeleníthető elem

2011.02.24. 08:48 - Heni a BeBuról

Friss cikk a BeBuról

 

Az őszi Glamour-napokról már részletesen írtam, de jó hír, hogy idén tavasszal sem marad el a kedvezményes bevásárló hétvége, és április 8-9-10-én megint számtalan üzletben vásárolhatsz többnyire 20% kedvezménnyel. Mivel a Húsvét idén április 24-25-én lesz, remek az időzítés, lehet húsvéti ajándékokat is keresni az üzletekben.

A kuponokat az áprilisi számhoz mellékelik, amely március 17-én fog megjelenni - akkor majd én is részletesen beszámolok az üzletekről és kedvezményekről.

Addig is néhány üzlet, mely kismama és anya-szempontból érdekes lehet:

  • Müller Drogéria
  • DM (rendszerint egy 50%-os sminktermék és egy 50%-os hajfesték kupon)
  • Calzedonia
  • Libri
  • Triumph

És még néhány üzlet: Douglas, Esprit, Ara, Estée Lauder, Clinique, Intimissimi, Jackpot&Cottinfield, Jeans Club, KFC Guess, L'occitane, Marionnaud, Mayo Chix, Orsay, Samsonite, Tamaris, Tezenis, The Body Shop, Yves Rocher.

A lista persze jóval bővebb, de már csak a Müller miatt megéri, hiszen itt a fél babakelengyét megveheted: a bébiételtől kezdve (a legszélesebb választék az egész országban) a pelenkán át a szoptatós melltartóig mindent meg találtok benne. Mióta pedig a Corvinban is van Müller, még a világ végére sem kell elmenni - ráadásul hamarosan mégjobban megközelíthető helyen mégnagyobb Müller fog nyílni.

Ha pedig új sminkeszközöket szeretnétek glamúros stílusban vásárolni, akkor ajánlom figyelmetekbe a Glamour-Marionnaud shopping partyt: február 25-én 20% kedvezményben részesültök bármely Marionnaud üzletben a márciusi Glamour bemutatása ellenében. Ha a Westendbe mentek, ott dj és különböző tanácsadások, nyereményjáték is lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikellababanak.blog.hu/api/trackback/id/tr982686809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása